Ta kontrollen idag

Det har sagts innan men är ändå värt att upprepas. Dina känslor är nyckeln till att lära dig att kontrollera dina tankar. När du uppmärksammar dina känslor och sedan agerar för att förbättra eller ändra hur du känner tar du kontroll över dina tankar och ditt liv. Syftet med attraktionslagen är att börja ändra ditt tankesätt från negativt tänkande till positivt tänkande. När tankarna oftast är positivt, då kommer erfarenheterna i ditt liv att vara mestadels positivt också. När du lär dig att stoppa alla negativa tankar, kommer du att vara i kontroll över din verklighet. Börja bli medveten om dina känslor genom att ta ett block med dig för en dag eller två. Anteckna vid 30 minuters intervall eller vad som känns rimligt för dig dina känslor. Är du arg? Trött? Stressad? Lycklig?Upphetsad? ivrig? Glad? Skriv dem alla. Den här övningen kan vara en bra överblick för dig själv även om den kan kännas löjlig. Sedan vid dagens slut kan du bara kasta dina anteckningar och börja om igen dagen efter. När man känner sig nedåt som arg, ledsen, olycklig, stressad, hitta några sätt att ändra om ditt humör.  Hitta minnen, tankar, eller människor du älskar att tänka på. Hitta allt du kan för att sen skapa en lista över sånt som får igång dig på ett positivt sätt. Nu när du kommer på dig själv att må dåligt igen, välj något från din lista du tror kan lyfta dig ur din negativa känsla och använda den, släpp inte den positiva känsla.  
 
Du behöver inte bara tänka positiva tankar för att skapa din perfekta verklighet - bara mestadels positiva tankar. Slå aldrig dig själv på fingrarna för att ha tänka negativt, bara ändra fokus till det positiva, eller den närmaste positiva känsla du kan nå. Du kanske inte kan hoppa från ilska till lycka i ett svep, men du kanske kan gå från ilska till besvikelse och därifrån blir hoppet inte så långt till irritation osv.  
 
 
Positiva tankar är starkare än negativa tankar  i alla fall! Genom att övervaka dina känslor, vilket är enkelt, får du en inblick i dina tankar.Genom att kontrollera dig själv när du mår dåligt, och ändra din energi tillbaka till ett positivt läge, kommer du sluta skapa negativa saker och händelser. Under tiden kommer du att börja uppleva mer och mer positiv händelser i ditt liv. Och det är ju alltid enkalare att vara positiv när det sker positiva saker i ditt liv. Och det är lättare att ta en motgång när det mesta annars är positivt i ditt liv. Allt du behöver göra är att göra ett åtagande, att arbeta hårt på det under en tid. Ditt sinne kommer att ta till sig detta snabbt och snart kommer du att kunna ha en större kontroll över ditt liv, och när du har kontroll över dina känslor och tankar  kommer din fysiska verklighet förändras för att matcha. 
 
 
/Fru P
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0