Attraktionslagen

Attraktionslagen är en universell lag likväl gravidationslagen eller någon annan lag. Den är alltid där och den verkar alltid för dig. Hur du sedan väljer att dra den till din fördel eller ej är upp till dig. Allt i vårat universum består av energier, stolen du sitter på, blomman du luktar på och även du. För att förstå vad attraktionslagen är måste du först inse att du består av vibrationer av energier. Alla dina sinnen är en tolkning av vibrationer omvandlat till vad vi kallar fysiks form. Din tv tar emot sända vibrationer och omvandlar det till en bild, likväl tar du emot vibrationer från allt runt omkring dig och formar din fysiska verklighet. Vi är både en sändare och en mottagare av vibrationer. Även våra tankar är en form av energi och därför är våra tankar så kraftfulla för vår förmåga att attrahera det vi önskar eller inte önskar till fysisk form. Positiva tankar ger positiva känslor vilket i sin tur ger dig den framgång du önskar i livet. Negativa tankar gör det motsatta, drar dig längre ifrån dina mål och drömmar. Allt vi upplever som fysiskt är en förlägning av källenergin som är ren och positiv och som vi alla kommer ifrån och består av. 
 
 
Vårt rätta element är när vi är som mest posistiva och strävar efter lycka. Det är inte alltid så lätt, det är en omställning mentalt. Men för att få kontrollen om attraktionslagen måste du börja med att ta kontrollen av dina tankar. 
 
 

Står du en en lång kö på ICA och känner frustrationen växa i dig så lägg fokus istället på barnet framför dig som du tycker är så söt, eller fokusera på den där snygga tröjan tjejen i kön brevid har på sig. Du måste ändå stå i kön, så varför inte då bara välja att se till det positiva du kan hitta omkring dig. Så småningom kommer du att kunna träna ditt sinne på ett sådant sätt att detta kommer att bli lättare med tiden och gå på automatik.

 

För att uppnå lycka och nå dina mål i livet har vi ett enkelt redskap som är dina känslor. Dina känslor är ett vägledningssystem som säger om du är nära eller långt ifrån det du i grunden är och det som krävs för att du ska kunna attrahera det du önskar. Det finns många ord för våra känslor, men i huvudsak är det negativa eller positiva oavsett hur många benämningar vi sätter på dem. Känner du frustration, ilska eller någon annan stark negativ känsla så är du vibrationsmässigt långt ifrån det du vill ha i ditt liv, medan om du är tacksam, glad eller kärleksfull som är tre positiva känslor så är du i linje med din källenergi och närmare dina önskningar. Ett vanligt uttryck inom attraktionslagen är att lika attraherar lika, och känner du då mycket negativa känslor så attraherar du mer av det och sådana situationer i ditt liv och vise versa.
 
 
Därför är dina tankar och känslor det viktigaste och kraftfullaste vertyget för att du ska få det liv du önskar och förtjänar. Det är aldrig försent att vända blad, att ändra livssyn och inställning, det kan du börja med nu oavsett vad du kommer ifrån eller vilka förutsättningar du anser dig ha. Attraktionslagen är lika verklig som gravitationslagen oavsett om du vet det eller ej. Ett barn som inte vet eller fått lära sig att det finns gravitation kommer inte magiskt att börja sväva tills någon berättar att det inte fungerar så. 
 
 
"You can start with nothing .. and out of nothing or no way - a WAY will be provided"
 
 
 
 
 
 
 
Fru P & Herr T
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0