Utlottning-Visionsboken

 
Det finns allt från visionboards till fina askar där du kan placera dina visioner och mål på olika vis. Genom ord, bilder, ja hur du än vill. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Jag kom sedan på idén om en visionsbok, den du enkelt kan ta med dig och fylla på och inspireras av varje dag om du vill. En händig anteckningsbok du kan ta med dig i väskan. I samarbete med min vän Christa så har vi nu fått fram en sådan bok. Min idé med Christas fina kreativitet. Nu vill vi lotta ut denna fina bok till en person. 
 
Presentation om Christa ♥
 
Mitt stora intresse är inredning. Stilen shabby chic och den lantliga inredningsstilen är det som står mig varmast om hjärtat. Rosor, änglar och vita möbler mm pryder vårat hem. Mitt stora intresse är att tillverka egna vykort, anteckningsböcker, smycken men även måla och designa allt från väggklockor, möbler, tavlor mm.
 
 
För att delta i utlottningen vill vi att du gillar Attrahera Mera på Facebook och delar bilden på din blogg eller på facebook, och berätta får oss en sak du är tacksam för just nu :)
 
(En extra lott får du om du följer våran blogg också, berätta vilket nummer du då blev, eller om du redan gör det)
 
Det går bra att delta antingen här på bloggen eller på facebooksidan!
 
Avslutas den 8 November!
 
Lycka till ♥
 


Var medveten om dina tankar

Hur slutar tänka negativa tankar? Om du någonsin har ställt denna fråga till dig själv kommer du att känna en sådan enorm lättnad att veta svaret, eftersom det är så enkelt. Hur stoppar man negativa tankar? Du planterar goda tankar!

 

 

När du försöker stoppa negativa tankar, då fokusera på vad du inte vill - negativa tankar - och du kommer att locka ett överflöd av dem. De kan aldrig försvinna om du är fokuserad på dem. Det spelar ingen roll om du försöker stoppa negativa tankar eller kontrollera dem eller skjuta bort dem, resultatet blir detsamma. Ditt fokus ligger på negativa tankar, och genom lagen om attraktion bjuder du in fler av dem till dig.

Sanningen är alltid enkel och det är lätt. För att stoppa negativa tankar, bara plantera goda tankar! Medvetet plantera goda tankar! Du planterar goda tankar genom att göra det till en daglig rutin att uppskatta alla de saker under din dag. Uppskattar din hälsa, din bil, ditt hem, din familj, ditt jobb, dina vänner, din omgivning, dina måltider, dina husdjur, och den magnifika skönheten av dagen. Beröm och tacka alla ting. När du planterar fler och fler goda tankar kommer negativa tankar utplånas. Varför? Eftersom din fokus ligger på goda tankar, och vad du fokuserar på lockar du till dig mer av.

Så ge inte någon uppmärksamhet i form av negativa tankar. Oroa dig inte över dem. Om någon kommer, bagatellisera dem, skaka bort dem och låt dem vara din påminnelse till medvetet tänka mer goda tankar NU.

Ju fler goda tankar du kan plantera på en dag, desto snabbare kommer ditt liv att helt förvandlas till det bättre. Om du spenderar bara en dag att tala om bra saker och säger "Tack" för varenda tillfälle du kan kommer du inte tro dina morgondag. 

 

//Från The secret

 

 

 Utlottning på facebook

 
Utlottningen hittar du här: Attrahera Mera på facebook
 
"UTLOTTNING!
I samarbete med Tavlor by Nattis,https://www.facebook.com/TavlorOchInredningByNattis en duktig Dalkulla som skapar underbara canavastavlor vill jag och Herr T lotta ut denna underbara tavla med delar från texten "The Optimist Creed" av Christian D. Larson. ♥ Designad efter våra önskemål!

För av delta i utlottningen:
Dela och gilla bilden på din facebooksida ♥
Lämna en kommentar att du är med :)
Sedan får ni gärna gilla våran fb sida (frivilligt)

Avslutas den 25/10 ♥

Lycka till och ha en fortsatt trevlig helg :)


Våga gå ur din trygghetszon

Många undviker att säga vad de tycker och tänker i rädsla av konflikter, och för att undvika våra rädslor när helst vi kan slippa att möta dem. Vi har kommit till en punkt där vi värderar rutin mer än det okända, och säkerhet över spontanitet. Och ändå är det ofta de saker som gör oss osäkra det som utmanar oss mest och ger oss mer erfarenhet. Vi önskar att vi slapp gå egenom dessa känslomässiga stormar, fast det är just dessa som stärker oss många gånger. Dem ger oss en mognad och ansvarstagande, och tänker du efter, vilken bättre lärare kan vi ha än våra egna direkta erfarenheter.

 

 

Bekvämlighet kan många gånger komma från rädslan för det okända och rädslan för att misslyckas. Vi känner oss säkra inom dessa ramar, men i verkligheten är denna bekvämlighet en gjuten bur som skiljer oss från vår egna storhet. När vi inte vågar utmana oss själva att vara mer, så nöjer vi oss med medelmåtta. Vi känner på oss vad det är som saknas i vårat liv, men vi agerar inte för att ändra till det vi känner och vill. Rädslan för att misslyckas överskuggar vårt fulla potential, vårt sinne övertygar oss om att vi inte är kapabla till mer och större saker, så vi står still.

 

 

Vi klänger oss fast vi bekvämlighet då vi fruktar vår egen storhet. Det är säkrare att stå i skuggan än att stå i rampljuset, för där riskerar vi kritik och utomståendes bedömningar. Storhet kräver modet att stå själv och inte kompromissa om våran egen sanning. Det puschar oss till ändring och får oss att utvecklas som individer. Att tro och lita på sig själv, att behålla sin intigritet utan att överge oss själva för att behaga andra....det är sann storhet. 

 

Om du stänger av dina känslor för att det känns bekvämare att distrahera dig själv med "ytliga" nöjen istället för att se till ditt inre och släppa din smärta och sluta ignorera hur du känner, Var ärlig med dig själv och tillåt dina förträngda känslor att komma fram och ge dig möjligheten att släppa dem.

Våga vara den du verkligen är och ge dig själv möjligheten att nå ditt fulla potential. Se till att du mår bra och börja släppa gamla uråldriga värderingar och vanor. Ska du vara bekväm så var bekväm över dig och ditt inre, våga tro på att dina känslor guidar dig mot det du vill uppnå och förkroppsliga den storhet du besitter.

//Herr T

 

 

 
 

 Utöva en mer medveten kontroll

  När du börjar förstå lagen om attraktion och du förstår att det som är lika dras till varandra, så blir det lättare och lättare att förstå att du sänder ut en vibration och universum svarar. När du väl förstår det och börjar utöva en mer medveten kontroll över dina vibrationer du sänder ut, då börjar det roliga. För när du uppfattar att ingeting händer utanför din kreativa kontroll så styr du ditt liv. Det finns ingeting som händer av ren slump eller omständighet. Det handlar inte om vad du föddes in i för liv, det handlar bara om dig här och nu. När du fokuserar på avsaknaden av något så skapar du en vibrationell punkt av attraktion som bara ger dig mera tankar och vibrationer av det du saknar. Att medvetet tänka på det du vill attrahera i ditt liv startar nya vibrationer och tankar som ger dig en ny utgångspunkt att attrahera ifrån, oavsett ditt förflutna. Ett enkelt och medvetet försök att se dem positiva aspekterna i alla situationer kommer att ge dig en starkare vibration och lagen om attraktion kommer direkt att börja attrahera tankar, människor, omständigheter och andra saker som du drar till dig för att du vill ha dem i ditt liv.
 
 
 
Text från Abraham-Hicks hemsida som vi översatt. Besök gärna hemsidan där det även finns många bra videoklipp som tar upp specifika frågor och svar i ämnen attraktionslagen. 
 
/Fru P & Herr T
 


Make a choice of what you want

Nu har det varit tyst länge i bloggen, men datorn fungerar nu och bloggpausen är äntligen över :) 
 
 
“Make a choice of what you want, who you want to be and how you’re going to do it. The universe will get out of your way.” – Will Smith
 
Ja det är ord från Will Smith och det är många kända personer som berättar om deras väg till deras lycka och hur attraktionslagen fungerat för dem. Oprah är också en person som ofta pratar om attraktionslagen och som jag själv lyssnat och inspirerats av många gånger.
 
Här är ett med Oprah som är otroligt härligt och ta dig gärna tiden att lyssna och inspireras av hennes berättelse 
 
 
 
 


Tyst i bloggen

Ja det har varit tyst här inne ett tag nu, ofrivilligt tyvärr. Datorn gick sönder för ett tag sedan och nu har vi fått konstaterat att den inte går att laga. Så det är att köpa en ny så snart det går. Men vi kommer försöka skriva och uppdatera lite på våran facebooksida under tiden. Men det kan vara tyst här inne ett tag nu, men följ gärna oss på fb så ses vi så snart vi kan igen :)
 
 


RSS 2.0