Gratulerar vinnaren

 
 
Du är vinnaren av boken "Mera självkänsla". Maila din adress till attraheramera(at)live.se.
 


Relationer

Du kan helt förändra en relation, oavsett hur den är just nu.

 

Varenda relation du har är en återspegling av hur du känner inuti dig. Du är en magnet och locka till dig allt via signalen du släpper igenom dina tankar och känslor. Varje relation du har och varje interaktion med varje person är en återspegling av dina egna tankar och känslor i det ögonblicket.

 

Börja med att älska dig själv. Gör listor med hundratals underbara saker om dig. Fortsätt att lägga till saker varje dag. Inse att du är perfekt. Tänk inte några negativa tankar om dig själv. Vet att du är värdig och förtjänar allt du vill i ditt liv. Fokusera på de underbara sakerna i varje person. Leta bara efter det posiiva i varje människa. Skyll inte på någon eller kritisera någon, någonsin. Gör din lycka till det viktigaste av allt i ditt liv. Lycka är ett inre arbete. Befria dig från ansvaret för att försöka göra andra människor lyckliga. Respektera och älska dem tillräckligt för att låta dem ta hand om sin egen lycka. Finns där och stötta deras val och mål. 

 

Uppskatta och älska dig själv varje ögonblick du kan.

 

Förvänta dig inte att andra ska bete sig på ett sätt du vill, så att du ska att vara glad. Du ska veta att du ensam styr din lycka och det är ett val, oavsett vad någon annan gör.

 

Älskar och respekterar dig själv helt. Vet att du är perfekt just nu.

 

//Fru P

 

Jag och min dotterUtlottning-Mera Självkänsla

 
 
Som jag skrev på facebook så kommer det till oss alla möjliga ny spännande böcker som antingen har med just attraktionslagen eller personlig utveckling att göra. Och dessa böcker kommer till oss på de mest oväntade sätten. Så vi tänkte att det måste vara meningen att vi ska lotta ut böcker då och då ha ha. Denna har vi redan hemma så då lottar vi såklart ut den till någon av våra fina läsare. 
 
-Om boken-
 
Det enda du behöver göra är att dela denna tävling på antingen din blogg eller på facebook. Berätta vilket alternativ du valde.
 
Sedan är det frivilligt, men roligt om ni vill följa oss via bloglovin och facebook, men inget måste för att delta i utlottningen. 
 
Tävlingen avslutas Fredagen den 31/8
 
Lycka till allihopa 


Exempel på motsatt effekt

Något jag släppt mycket på är vad andra personer tycker om mig. Sådana tankar leder nästan alltid till tvivel, oro, onödig analysering och osäkerhet. Sällan kommer det något vettigt ur sådana tankar eller hur? Man måste inse att andra personers åsikter om dig är deras egna och har mycket lite att göra med dig. Det är desto mer viktigare vad du tycker om dig själv.

 

Jag fann en ny mindre lyckad upptäckt hos mig själv i förrgår. Ett bra exempel på hur man motarbetar sina egna önskningar, omedvetet. Jag hade en barndomsvän som var mig väldigt nära, hon sårade mig och vi gled ifrån varandra. Jag har haft flera väldigt nära och fina vänner som försvunnit ur mitt liv och jag har känt mig sviken och sårad många gånger, har även lagt skulden på mig själv. Med tiden har jag lärt känna många nya personer, men det har aldrig lett till någon nära vänskap. Jag har arbetat mycket med att trivas med mig själv vilket har varit otroligt givande. Men efter att höra mig själv säga till en vän senast igår att jag är för lat för att skapa mig nya vänner fick jag mig en tankeställare. '

 

Jag är enligt mig själv en väldigt öppen, pratglad och positiv människa. Men jag har insett att i rädsla om att bli sårad så blockerar jag mig själv för att skapa nya givande kontakter. Jag pratar gärna och mycket med mina trevliga grannar osv, men sedan tar det stopp där. I mina meditationer säger jag ofta till mig själv att jag vill ha personer omkring mig som är positiva, glada och att jag önskar träffa många nya spännande personer. Men sedan i verkligheten motarbetar jag detta hela tiden, detta är ett bra exempel på hur attraktionslagen fungerar, eller hur man helt enkelt motarbetar sina egna önskningar. Jag kan inte önska mig nya fina realtioner och sedan gå och säga att jag är för lat för att lära känna nya personer genom rädslan av att bli sviken. 

 

Attraktionslagen fungerar som så att du kan inte önska dig t.ex. mer pengar och samtidigt gnälla över hur lite pengar du har just nu. Det är inte dina ord som attraherar saker och möjligheter, det är dina känslor. Har du känslan av avsaknad av något så hjälper inga ord i världen dig, du måste "känna" för det du vill attrahera. I mitt fall så handlar det om att släppa känslan av rädsla och sårbarhet och hitta känslan av uppskattning och gemenskap för att attrahera det jag önskar mig.

 

//Fru P

 

 

 Vårda jag-et!

Med Jag-et menar jag nu inte att vara arrogant, girig eller liknande utan syftar mer på din personlighet och självkänsla. Att våga tro på dig själv och låt det synas genom dig och dina handlingar.

 

Var inte rädd för att sikta mot det du vill ha eller uppnå i rädsla av att andra ska misstycka eller ifrågasätta det du vill. Många som söker och lär ut andlig levnad säger att det är vist att försvaga jag-et och leva efter att uppnå en form av renhet istället för matriella saker och nöjen. Många fastnar halvägs då de inte vill avsäga sig alla drömmar för att uppnå denna andliga upplysning, med resultatet av att det även i många fall fastnar i karriären istället för att avancera. Kanske skäms de över att de kan tjäna mer pengar då det inte direkt går hand i hand med deras andliga sökande. Jag håller inte med denna teori om andlig upplysning som många religoner innehåller, du förtjänar det du vill ha, så varför må dåligt över det? Nej bygg upp jag-et istället, inte till en trångsynt varelse utan en med självinsikt och ödmjukhet inför livet och människor runt omkring dig. 

 

Hur bygger du då upp jag-et? Börja med ärlighet, var ärlig mot dig själv och personer i din omgivning, låtsas inte vara någon du inte är, du är perfekt som dig själv och ingen kan vara du lika bra som just du! Ju mer du är dig själv ju mer kommer du att inse att det finns andra som gillar och trivs med dig som dig själv.  Jag har själv försökt leva upp till andras förväntningar om hur jag skulle vara som person och försökt lura mig själv till att jag också var denna som andra förväntade sig, med det mindre lyckade resultatet att jag själv bara mådde dåligt i slutändan. När jag väl kom till insikt om att det var dags att bli mig själv försvann många av de som hade andra förväntningar på mig som person än de jag nu visade, även vissa i min närmaste släkt ,visst kändes det jobbigt först men med stöd av min underbara fru P är jag nu Herr T på heltid och trivs med det.

 

Var aldrig rädd för att vara öppen i rädsla för att andra ska hitta svagheter hos dig att använda emot dig. Du får alltid det du önskar eller inte önskar, som du redan vet så handlar det om det du fokuserar på mest. Så lägg bort din rädsla om att andra ska misstycka, tänk på det du vill och var dig själv i alla lägen, bygg upp ditt ego så du blir mer självsäker och vet att du kan uppnå allt det du vill uppnå genom positivitet och ärlighet mot dig själv och andra.

 

 

//Herr T


 Bloggtips

En vän till mig har nyss öppnat en blogg, som jag designat (fick jag med det också hi hi ) Kan lova att det kommer att komma massa intressanta inlägg där så in och kika och följ "Min Resa" du med. Önskar Terese lycka till med bloggen och ser fram emot massa spännande läsning 
 
 
 


Tillbaka från semestern

Nu börjar semestern lida mot sitt slut och vi har haft de varmaste dagarna på hela sommaren den här veckan ♥ Helt underbart! Därför har det varit lite glest med inlägg, men man lär passa på att vara ute och njuta av solen när den väl kikar fram. Nu när semestern är slut kommer det komma upp regelbundna inlägg igen och annat skoj inne på fb sidan. Hoppas ni haft en bra sommar och nu ser vi fram emot lite vardag och rutiner igen. Snart är hösten här och då tar vi fram alla mysiga värmeljus, kuddar och filtar ♥ 
 
Här är en plats vi ofta besöker på hösten, helt magiskt vacker!
 
/Fru P & Herr T
 


Utdrag ur Kraften

Boken "Kraften" som är boken efter "The Secret" läser jag just nu för andra gången. Det roliga med dessa böcker är att man alltid fångar upp vissa texter olika mycket beroende på vart i livet man står. Det känns alltid som man fångar upp något nytt varje gång :) Tänkte ge er ett väldigt bra utdrag från boken där jag läser just nu. Har du läset boken "Kraften"?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ingen hemlighet längre

För nu har vi dragit fram en vinnare av boken "The secret". Vi vill passa på och tacka för all feedback vi fått om bloggen. Sedan är det jätte roligt att så många deltog i tävlingen. Tyvärr kan vi bara dra en vinnare. Men då intresset för boken var så stor så kommer det garanterat komma fler tävlingar av denna sort framöver :)
 
Klick på bilden för att se om det var du som vann!!
(Vinnaren kan maila sin adress till oss på attraheramera@live.se)
 
 


Vad är energier?

 
 
 
 
Jag tycker James beskriver detta på ett bra sätt även om det kan utvecklas mer så är detta klipp mycket intressant ! Tack  "Cherry Merry Muffin" för tipset om det här klippet :)
 
//Fru P

 Vinnartavlan

 
Nu har Pernilla som vann en personlig tavla hämtat ut den så nu kan vi visa upp hur den blev även till er. Hon valde dessa ord på sin tavla och sedan fick jag fria händer över hur tavlan skulle se ut, och här är resultatet. Jag är jätte glad att hon tyckte om sin tavla och andra gratis tavlor finner du här. Jag kommer lotta ut fler personliga tavlor i framöver där just din favorittext kan hamna på en liknande tavla :) Så missa inget utan följ oss gärna via bloglovin eller facebook. Grattis igen till Pernilla!
 
Önskar er alla en jätte bra start på veckan 
 
//Fru P


Recept på inspirationsstuvning

4 dl Kreativitet
5 Kg fantasi
2 Knippen Galenskap
1 dl intution
1 hand på hjärtat
2 fötter på jorden
5 öppna dörrar
1 sinne frihet
2 kg humor
1 stunds närvaro
1 snack med själ och hjärta
 
Ta fram din största form och släng i kreativiteten, fantasin, galenskap och intution. Rör om ordentligt. Lägg handen på hjärtat och stå stabilt med fötterna på jorden och känn hur dörrar öppnas till ditt inre. Sprid över friheten, strö över lite humor, ge dig själv en stunds närvaro och ett snack med din själ och hjärta. Se det som kommer till dig.
 
//Fru P
 
 
 
 
 


Nytt utseende

Nej det gick inte att vänta. Typiskt mig, ska något göras ska det göras direkt :) Jag hade så mycket inspiration efter all feedback ang bloggdesignen så jag började lite smått och sedan flöt det bara på och nu är blev den klar. Inte kan jag då vänta nästan en vecka på att få publicera den. Så här är den, och vi hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör. Ni hade rätt, det blev mycket trevligare med mer färg och annat typsnitt. Sedan är det lite nytt på bloggen som att när ni kommit längst ner på sidan finns en pil där och trycker du på den kommer du komma upp till start direkt, smart va. Så slipper ni scrolla. Sedan ligger nu alla kategorier uppe under headern under flikarna. Förhoppningsvis lättare att hitta runt. Ja ni får kika runt och vi hoppas vi får höra vad ni tycker. 
 
-Ser du inte den nya designen så uppdatera sidan genom att trycka på knappen F5 på tangentbordet.
 
//Fru P
 
 
Innan:
 


RSS 2.0