Utöva en mer medveten kontroll

  När du börjar förstå lagen om attraktion och du förstår att det som är lika dras till varandra, så blir det lättare och lättare att förstå att du sänder ut en vibration och universum svarar. När du väl förstår det och börjar utöva en mer medveten kontroll över dina vibrationer du sänder ut, då börjar det roliga. För när du uppfattar att ingeting händer utanför din kreativa kontroll så styr du ditt liv. Det finns ingeting som händer av ren slump eller omständighet. Det handlar inte om vad du föddes in i för liv, det handlar bara om dig här och nu. När du fokuserar på avsaknaden av något så skapar du en vibrationell punkt av attraktion som bara ger dig mera tankar och vibrationer av det du saknar. Att medvetet tänka på det du vill attrahera i ditt liv startar nya vibrationer och tankar som ger dig en ny utgångspunkt att attrahera ifrån, oavsett ditt förflutna. Ett enkelt och medvetet försök att se dem positiva aspekterna i alla situationer kommer att ge dig en starkare vibration och lagen om attraktion kommer direkt att börja attrahera tankar, människor, omständigheter och andra saker som du drar till dig för att du vill ha dem i ditt liv.
 
 
 
Text från Abraham-Hicks hemsida som vi översatt. Besök gärna hemsidan där det även finns många bra videoklipp som tar upp specifika frågor och svar i ämnen attraktionslagen. 
 
/Fru P & Herr T
 


Postat av: Izabell

Thanx for sharing! ♥

Lots of Love, Izabell

2012-10-13 @ 15:30:49
URL: http://mysbella.blogg.se
Postat av: Anettte

Har börjat läsa boken jag vann av er o jag ser precis hur den menar men att vända sina negativa tankar e min själ inte lätt !!!
Tack för en bra blogg
kram

2012-10-18 @ 08:46:45
URL: http://www.mammajersmyr.bloggplatsen.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0