Förändra eller förbättra en befintlig relationer

Något nytt för oss är att vi får fler och fler mail gällande olika delar av attraktionslagen och dess verkan i olika situationer. Vi svara så gärna och ger råd genom våra egna erfarenheter och med attraktionslagen och positivt tänkande som grund :) Många frågor handlar mycket om relationer av olika slag. En del av livet som vi själva jobbat jätte mycket med. Relationer är ett känslosamt ämne och ibland kan det vara svårt att förstå varför en del relationer blir som de blir och hur man ska agera och tänka när det inte blir som tänkt eller trott. Jag skev ganska nyligen ett inlägg om relationer men då det verkar vara något många tänker på så skriver jag ett till som jag hoppas kan ge inspiration. 

 

Hur använder du då lagen om attraktion i relationer?

 

Fokusera på de bästa delarna när det kommer till din din partner eller vän. Eftersom det du gillar lockar du till dig mer av. Fokusera på ditt inre jag. Du måste ha en bra relation med dig själv först, på det här sättet kommer du att se till att du behandlar andra på samma sätt som du vill bli behandlad själv, med kärlek och respekt. Ändra dig själv istället för att fokusera på att vilja ändra din partner/vän. 

 

Fokusera inte på det som inte fungerar. När du känner att du har gjort tillräckligt så är det förmodligen ett tecken på att det är dags att du släpper taget. Lagen om attraktion är mycket kraftfull i relationer eftersom det ger dig möjlighet att dra till dig vad du vill ha, genom att vara selektiv snarare än att fokusera på att bli av med det du inte vill ha. 

Vi använder hela lagen om attraktion på ett eller annat sätt och i vissa fall är vi medvetna om det men de är många som inte är det. Till exempel när du träffar någon som är på dåligt humör och på grund av ditt goda humör helt plötsligt blir personen glad och mycket mer positiv igen. 

 

Lagen om attraktion kan hjälpa dig att förändra eller förbättra en befintlig relationer om du väljer att fokusera på det fina och bra i er relation . Kom ihåg att du redan påverka andra beroende på den energi du har i flödet. Tänk alltid positivt och du kommer att locka till dig positiva resultat.

 

(Länkarna i inlägget leder till relaterade inlägg)


 

 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0