Stoppa negativa tankar

Det lättaste sättet är att hela tiden plantera glada och positiva tankar. När du försöker stoppa negativa tankar så lägger du då fokus på negativa tankar. Då attrahera du just det, även om du tänker jag vill inte tänka negativt så drar du just då till dig detta. Så istället plantera medvetet hela tiden positiva tankar, upskatta din goda hälsa, var tacksam över ditt hem. Ge komplimanger så ofta du kan, var tacksam för det du har i livet just nu. Då kommer du dra till dig mer av just det. Tacksamhet och ordet "tack" har en kraftfull effekt och med tiden då du fokuserar på positiva saker kommer du bara dra till dig just positiva erfarenheter i ditt liv. Så oror dig inte över de negativa tankar som kommer till dig. Släpp dem utan att lägga ner mer tid på dem, låt dem flyga iväg från ditt sinne som en lätt ballong. Det finns inget förflutet för attraktionslagen, bara nuet. Så att tänka och bekymmra sig över det förflutna leder ingenstans.

 

Kom ihåg att attraktionslagen alltid agerar i nuet. 

 

-Så om du pratar negativt om ditt förflutna kommer attraktionslagen ge dig just de känslor och tankar i ditt

NU!-

Styr sinnet mot njutbara tankar. Se i din närmaste omgivning och lägg märke till något som gör dig glad. När du fokuserar länge på det kommer dina positiva känslor inför det att öka. Uppskatta hur du känner dig. Välj sedan fler saker att se i din omgivning som gör dig glad och som ger dig känsla av uppskattning och lycka. Eftersom uppskattningens vibration är den mest kraftfulla förbindelsen mellan ditt fysiksa och ditt icke fysiska jag, kommer den här processen också att placera dig i ett sådant läge att du kan ta emot ännu klarare vägledning från ditt inre väsen.

 

Detta kan göras när du tex står i kön i affären eller kanske sitter i bilen.

 

Du kanske uppskattar det fina vädret, kvinnans fina jacka framför dig i kön, den söta flickan i barnvagnen, det fina huset osv

 

Varje gång du uppskattar något,

 

 

fömedlar du till universum "mer av sånt här tack" :)

 

/Fru P
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0