Bra start på dagen

På morgonen när jag vaknat och antingen njuter på min balkong eller sitter i bilen på väg till jobbet, har jag alltid samma rutin för att ställa in min fokus på positivitet. Först tänker jag på allt jag just nu är genuint tacksam över , sedan tänker jag på hur min dag ska se ut och vilka människor jag vill möta. När det gäller tacksamhet så har jag en "egen" regel, när jag tänker på sådant jag är tacksam över så ska det flyta, blir jag tvungen att tänka "hmmm, finns det något mer? " så är jag redan klar.
 
"Jag är tacksam över mina barn, min underbara fru, vårt hem och det fantastiska området vi bor i. Jag är tacksam över att ha ett jobb jag stormtrivs med och att jag har trevliga arbetskamrater.
Idag ska jag träffa positiva människor som uppskattar mig lika mycket som jag uppskattar dem. Det kommer att bli en rolig dag full av skratt "
 
 
Denna rutin hjälper mig och jag har hittills upplevt det jag ställt in mig på. Det låter kanske enkelt, och det är och ska vara enkelt att känna uppskattning och tacksamhet. 
 
Ha en underbar och trevlig dag :)
 
/ Herr T


Postat av: linnhahne.blogg.se

Kika gärna in & delta i min veckans blogg tävling, drar 3 vinnare genom slumpen som även får stå i min meny 1 vecka. Vad har du att förlora? GO FOR IT !! :-D
-> http://linnhahne.blogg.se/2012/july/veckans-blogg-1-2-3.html#comment

Kram♡

2012-07-23 @ 18:23:23
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Detta är suveränt & såå bra....
/Kram Kram

2012-07-23 @ 20:21:00
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: Monika

Tack för tipset om gif,bilder :)

2012-07-24 @ 15:56:37
URL: http://monckan.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0