Tro på att lycka är ett val

Det kommer alltid ske saker i livet och runt om i världen som du inte kan styra över. Det enda du kan styra över är ditt sinne och dina egna tankar. Så genom att öva upp en positiv mental attityd tar du första steget för att ändra ditt liv till det bättre. Tänkte ge lite tips på hur du kan hålla upp din positiva attityd:

 

♥ Var tillmötesgående mot människor du möter. 

 

♥ Att hjälpa andra människor att lyckas. Man kan hjälpa andra männsikor på många olika sätt. Du kan vara stöttande i andras val likväl som ge en hjälpande hand. 

 

♥ Uttryck din uppskattning där du står just nu. Även om du inte nått dina mål med din ev bostad så var tacksam för allt du kan finna uppskattning över. Bara att du känner uppskattning.

 

♥ Komplimanger - Alla älskar att få beröm. Lägg inte fokus på en persons brister. Utan lägg fokus på en persons bra egenskaper.

 

♥ Ändra din negativa inställning - Om du befinner dig i en situation över att bli arg över något, fokusera på något som du älskar till exempel din familj, din hund. Ge dig själv tid att ändra din negativa inställning till en som är mer positiv.

♥ Tro på att lycka är ett val. 

 

♥ Positiva affirmationer och visualisering.

Kom ihåg att livet är vad du gör det till och vi är alla här för att  lära oss nya saker varje dag. Lär av varje händelse, de goda och de dåliga och strävar efter att göra ditt liv bättre. Som med alla vanor, försök ta till vana att förbli positiv i alla situationer och börja med ett åtagande för dig själv att ta kontroll. Men börja i liten skala, börja uppmärksamma dina känslor, börja med att vilja ändra. Det här är även något vi får jobba med varje dag. När du tänker goda tankar, kommer du att attrahera bra saker i ditt liv och att upprätthålla en positiv mental attityd hjälper dig att stanna kvar på din väg att uppnå allt du vill och önskar.  /Fru P

 

"Det enda som du har kontroll över är ditt sinne."/Napoleon. 

 

 

 

 

 

 

 Postat av: Jennifer

Det var verkligen ett tänkvärt inlägg, tack för att du delar med dig!
SÅ roligt att du tittade in hos mig så att jag hittade hit, det verkar absolut vara en blogg i min smak :). Ha det bra och jag kikar garanterat in igen!

2012-07-23 @ 00:06:49
URL: http://wwwmittlivsomjag.blogspot.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0