Det var en gång....

Denna blogg blev född i en tanke om att både inspirera andra men även för oss själva att utveckals i. Vi som skriver i den här bloggen är ett lyckligt gift par med många barn bosatta i en mindre stad i södra Sverige. Vill börja berätta hur vi fick upp ögonen för attraktionslagen som är en lag lika verklig som tyngdlagen eller alla andra lagar vi är medvetna om. 
 
 
Efter många år med en otrolig svår smärta i kroppen kom till ett stadium där det inte längre var hållbart för varken mig eller min man. Efter att ha träffat många olika läkare, fått prova på många olika mediciner osv så fick jag domen att detta kommer jag få leva med i resten av mitt liv. Jag fick diagnosen Fibromyalgi...en sjukdom enligt dem som jag aldrig skulle bli frisk ifrån. Mitt i detta flyttade vi till en annan stad och fick där en ny läkare som tog över min behandling. En äldre man som jag uppfattade som burdus, men ändå trygg på samma gång. Han sa något till mig som fick mig att gå i taket. "Du har själslig smärta" säger han. Jag var fly förbannad och tyckte han var en flummig läkare och jag skällde ut den här mannen för noter. Undrade om han fått sin läkarutbildning på flower power tiden?? Men han satte i frö i mitt huvud trots mitt enorma motstånd mot detta. Det gick inte att förneka mitt förflutna som bestått av många smärtsamma situationer sedan barndomen fram till vuxen ålder.
 
Gick förbi biblioteket för att finna något inspirerande att läsa vilket kunde bli svårt då jag inte läser böcker över huvudtaget annars. Fann Mia Törnbloms bok "Så dumt". Både jag och min man läste boken. Den var bra. Sedan började vi läsa hennes andra bok "Självkänsla nu" och det var på rätt väg...men något fattades för oss i tanken om att vända sin livsinställning som vi inte fann i böckerna. Ännu ett frö sattes i mitt huvud och både jag och min man var inne redan då på attraktionslagen utan att veta om det när vi pratade om Mias böcker. Sedan från ingensans på internet fann jag boken "The secret" och fick veta att det även fanns en film i samma namn. Då jag hellre ser på film än läser böcker så såg vi den jag och min man en kväll. Där var ju allt vi pratade om efter vi läst Mias böcker, vi var på rätt väg. 
 
 
Idag nästan 2 år senare så levar jag helt utan smärta, utan medeciner. Jag och min man har insett att vi kan styra vårat liv till fullo och att attraktionslagen är lika verklig och kraftfull som alla andra lagar vi har. Vi har fått uppleva många snabba positiva förändringar i livet bara genom att ändra livsinställning och synsätt. Vi vet idag att tankens kraft är enorm, och det du tänker och känner attraherar du in i ditt liv. 
 
Vi hoppas du finner mycket inspiration hos oss och följ gärna bloggen i bloglovin 
 
 
 
Fru P & Herr T
 
 
 
 


Postat av: Sofia

Vilken inspirerande blogg!
Lycka till på er resa.
Kram

2012-07-10 @ 07:53:00
URL: http://sofiask.blogspot.com
Postat av: Trinda Tilda

Hej!

Hamnade på din blogg och insåg ganska snabbt att här måste jag kolla... Jag har fibromyalgi och det beror på att jag har väldigt mycket smärta inombords. Det är jag övertygad om. SÅ när jag fick läsa detta, då kände jag än en gång att jag är på rätt väg... Hela mig själv har blivit sargad och slaktade flera gånger om, men jag är en överlevare och väldigt positiv ;)

Kram och TACK <3

2012-07-14 @ 16:28:07
Postat av: Trinda TIlda

*hela min själ* ska det stå...

2012-07-14 @ 16:28:53
Postat av: Anettte

Vilken underbar läsning !!! Är så glad att jag hittade hit , än finns det hopp för mig då ;0) Lever oxå med smärta som läkarna nonchalerar o inte kan sätta fingret på !!
Hit lär jag komma ofta ! Lägger er i min blogglista ;0)

2012-08-08 @ 10:24:34
URL: http://www.mammajersmyr.bloggplatsen.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0