Lite sommarläsning

 
Det finns så många bra böcker att läsa och vi tänkte tipsa dig om dessa böcker som vi läst och gillar jätte mycket. De är även väl värda att läsa om flera gånger. Jag brukar alltid beställa via adlibris då jag tycker de har bra priser och snabb leverans. Men du kan finna dessa böcker även i andra butiker såklart. 
 
Attraktionslagen
I den här boken förklarar de bästsäljande författarna Esther och Jerry Hicks hur allt det du upplever, både önskat och oönskat, förmedlas till dig av universums mäktigaste lag: Attraktionslagen. 
 
Be så ska du få
Den här fascinerande boken av de bästsäljande författarna Esther och Jerry Hicks presenterar det ickefysiska väsendet Abrahams läror. Abraham förmedlar sitt budskap genom paret Hicks. Han lär oss olika kraftfulla processer med vilkas hjälp vi kan nå våra livsmål.
 
Hemligheten
The Secret - Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen.
 
Kraften
Den här boken vill visa dig vägen till ett fantastiskt liv. Du kommer att upptäcka otroliga saker om dig själv, ditt liv och universum. Livet är så mycket enklare än du tror. När du börjar förstå hur livet fungerar och vilken kraft du har inom dig kommer du att uppleva livets magi till fullo - och då kommer du att få ett fantastiskt liv!
 
Skapa din framtid 
Med Skapa din framtid fortsätter författarparet att uttolka Abrahams läror. Den här gången handlar det om hur vi genom att hela tiden ha en medveten avsikt med det vi gör inte bara kan uppnå det vi vill utan även njuta av varje steg på vägen. Livet blir en ständigt pågående och lustfylld resa, snarare än trista dagsetapper på väg mot tillfälliga lyckotoppar. 
 
Trevlig läsning!
 
/Fru P & Herr T


Postat av: Erika hortans

Hej!! Jag hittade hit för ett par dagar sedan...... Bara älskar det!!! Jag har läst både The Secret och Attraktionslagen, både en och två gånger. Efter en lång tid av en spiral av negativa tankar har jag bänt spiralen uppåt, sakta men säkert. Svårast är att hålla i de positiva tankarna. Jag är glad att jag har hittat er, tack!!

2012-07-13 @ 09:58:59
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Var gärna med i mina olika tävlingar :) Enda kravet är att gilla på facebook, enkelt va? :)

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

Om länken krånglar så gå in på min blogg och kika under kategorin TÄVLINGAR. Ha en fortsatt trevlig dag!

2012-07-13 @ 20:02:13
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: Tess

Fantastiska böcker allihop! Och vilken superfin blogg ni fixat! :) Kram!

2012-07-13 @ 20:36:45
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com
Postat av: Anneli

Riktigt bra boktips!!
Gillar er blogg! Den är riktigt inspirerande!! :D

2012-07-13 @ 20:52:36
URL: http://anneli-in-da-house.blogspot.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0