Så fick vi vårat drömhem

Vi vill dela med oss om hur vi lyckades få vårat drömhem som vi bor i idag. Vi bodde tidigare i ett område som började spåra ur, många missbrukare flyttade in i området och i samma hus där vi bodde. Barnen var rädda att gå ut själva och det började bli ohållbart. Vi bodde trångt och trivdes inte allt för väl. Jag blev gravid och sa då till min man att innan barnet är fött måste vi skaffa en bil (då våran gått sönder några månader innan) och flyttat till en större lägenhet  i ett barnvänligare område. Vi började spara pengar till en bil, men det gick trögt att lägga undan så mycket som vi behövde. Vi klagade mycket på vårt boende och situation, pratade nästan varje dag om hur vi vantrivdes och vad vi saknade. Det gick månader och det enda vi attraherade till vårt liv var mer av allt vi klagade över. Vi sökte alla möjliga lägenheter men fick ingen, månaderna gick. Man kan väl säga att vi var helt ur balans och borde veta bättre.
 
 
En dag åkte vi förbi med bussen igenom ett område vi aldrig åkt förbi förut och sa att här vill vi bo. Men att få en lägenhet där var enligt rykterna jätte svårt. De är få, mest villor och lång väntetid. Vi stannade upp och kom på oss själva hur vi betett oss. Klart vi inte kan få det vi önskar om vi hela tiden motarbetar våra önsknngar genom att hela tiden prata om hur dåligt och svårt allt är. Vi stannade upp och gjorde det vi egentligen visste att vi skulle göra, i otolighetens namn så hade vi tappat bort vårt rätta fokus.
 
 
 

Vi fick börja om och göra rätt helt enkelt. För det är ju enkelt egentligen. Vi började se på allt som vi trivdes med i vår bostad och var tacksamma för det. Tacksamma för att vi hade tak över huvudet. Tacksamma för den fina uteplatsen vi hade. Tacksamma för de snälla och omtänksamma grannar vi också hade.  Vi talade inte om det negativa utan fann alltid, varje dag något positivt i allt. Vi la helt enkelt om vårt fokus på det som var positivt i vårt liv genom tacksamhet. Vi började även meditera varje kväll för att tömma våra tankar och hamna i linje med oss själva igen.

 

Efter bara några veckor så kom ett erbjudande upp på en lägenhet just i det området vi ville bo i, vilket inte händer ofta. Det var bara 2 månader kvar till beräknad förlossning men vi kände ett lugn och var trygga i att allt skulle lösa sig. Pengarna till bilen kom in i vårt liv på oväntade sätt. Vi hittade vår bil ganska snart efter det och där var första önskan mottagen. Det var många som sökte lägenheten vi ville ha då den var finast i området efter att nyligen blivit helt nyrenoverad. En attraktiv bostad med andra ord för många. Utan att göra historien allt för lång så fick vi lägenheten trots många före oss i kön. Innan vi fick lägenheten eller erbjudandet var vi väldigt specifika i vår önskan. Vi ville bo där det skulle finnas nära till vattnet, helst med en badplats. Mycket natur och lekutrymme för barnen. Ett område där det fanns många barn och en bra skola. Ett hem med fin standard och mer utrymme. 

 

Bara 2 månader efter vi ändrade fokus och la ut vår önskan fick vi precis allt det vi bad om. Tacksamhet är ett enormt starkt verktyg i skapelseprocessen, det finns alltid något du kan känna genuin tacksamhet över oavsett hur svårt någonting verkar vara. Ett enkelt tips är att tänka på allt du är tacksam över som du upplevt under dagen precis när du går och lägger dig, avsluta med hur du vill att din morgondag ska formas. T.ex imorgon så vaknar jag pigg och utvilad, jag är mottaglig för lösningar, kommer möta människor som jag uppskattar och som uppskattar mig. Då du först sänt ut vibrationer om tacksamhet så är du i linje med dig själv och kommer att ta emot din önskan om morgondagen med mindre eller inget motstånd alls. Och ju mindre motstånd du har, ju lyckligare du känner dig, ju gladare du är.....ju lättare kommer dina önskningar komma till dig på de mest oväntade sätt . För du behöver inte alltid veta hur saker ska lösa sig, det tar attraktionslagen hand om. 

 

/Fru P & Herr T

 

 Postat av: Tess

Aaaah! Underbart!!! :)

2012-07-13 @ 20:40:07
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0